Zo bekijk je vanavond de Apple-livestream en de onthulling van de iPhone 7

Vanavond om 19:00 houdt Apple een persconferentie die zeer waarschijnlijk in het teken staat van de iPhone 7. Hoe kun je live meekijken?

Het evenement van Apple is op verschillende manieren live te volgen. Een livestream is later vandaag te vinden op de website van Apple, maar er zit een addertje onder het gras: de stream werkt alleen in Safari en in Edge.

Heb je een Apple TV, dan kun je ook via dat apparaat de livestream volgen. Bij de nieuwste Apple TV-versie moet je daarvoor de Apple Events-app downloaden in de App Store. Op oudere varianten komt er later automatisch een Event-kanaal bij.

Verwachtingen

Wat verwachten we van Apple? Het grote nieuws is vermoedelijk de aankondiging van de iPhone 7, al dan niet in een zwarte uitgave zonder koptelefoon-ingang. Hoe dan muziek te luisteren? Nou, bijvoorbeeld draadloos met de 'AirPods', die ook onthuld worden.

Ook een mogelijkheid is een nieuwe Apple Watch en een update voor het besturingssysteem, WachtOS 3. Ook updates voor iOS 10 en MacOS komen waarschijnlijk aan bod. Tot slot zien we wellicht ook een nieuwe MacBook Pro/Air of verbeterde iPads.

En allicht een opvolger van het Thunderbolt Display?

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000