Windows 10: De review

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 31 juli 2015 - 10:50

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:06

Windows 10 is eindelijk uit. Sinds de eerste presentatie in oktober vorig jaar heeft Microsoft het nieuwe besturingssysteem uitgebreid laten testen door fans, en uit elkaar laten halen door journalisten. Nu is het voor iedereen te downloaden, maar is het de moeite wel waard? In deze uitgebreide review bekijken we hoe goed Windows 10 nou echt is.

Deze review bestaat uit verschillende hoofdstukken, waarin we alle aspecten van Windows 10 afzonderlijk behandelen. We kijken naar de Edge-browser, naar slimme assistent Cortana, naar de nieuwe Store, maar ook naar hoe het OS er in het algemeen uit ziet en hoe het in het dagelijks gebruik werkt.

Bovenaan de artikelen kun je meteen door naar een ander 'hoofdstuk'.

1. Inleiding

2. Het uiterlijk

3. Dagelijks gebruik

4. Het vernieuwde startmenu

5. Virtuele bureaubladen

6. Standaard-apps

7. Edge

8. Cortana

9. Store

10. Conclusie

In het kort:

Over het algemeen zijn we erg blij met Windows 10. Het nieuwe startmenu, de nieuwe look, en een hele reeks andere functies maken ons erg enthousiast.

Toch moet er nog veel gebeuren aan Windows 10, want de Edge-browser is bij lange na nog niet af en veel dingen aan het besturingssysteem zijn nog niet afgewerkt. Wel draaien de meeste programma's soepel, en heb je weinig problemen met het overstappen en in het dagelijks gebruik.

Maar dat lees je natuurlijk allemaal in onze uitgebreide review!

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000