Verstuur heel veel bestanden met WeTransfers nieuwe Android-app

Verstuur heel veel bestanden met WeTransfers nieuwe Android-app

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 22 augustus 2014 - 07:58

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:52

De populaire bestandenuitwisseldienst WeTransfer heeft (eindelijk) een goede Android-app gelanceerd. Met de app kunnen smartphonebezitters grote bestanden naar elkaar versturen vanaf hun telefoon.

De Nederlandse dienst is één van de populairste bestandenwisselaars op het internet, maar tot nu toe ontbrak een goede smartphone-versie altijd nog.

In menu

De nieuwe app is los te gebruiken, waarbij gebruikers meteen hun foto's en video's kunnen selecteren en versturen naar andere gebruikers. Maar WeTransfer gaat ook overal in je besturingssysteem zitten - zo kun je ieder bestand op je SD-kaart selecteren en het direct versturen via de app. Via de menu-knop is die optie dan op te roepen.

Onbeperkt

Gebruikers kunnen gratis tot 10GB aan data versturen via de app, maar met een premium-account (80 euro per jaar) kun je een ontvanger met een onbeperkte hoeveelheid bestanden spammen.

Downloaden

De app is net zo mooi als we mogen verwachten van WeTransfer: een strak vormgegeven app met fraaie achtergronden die veranderen terwijl je wacht tot je bestanden geüpload zijn. WeTransfer voor Android is hier te downloaden.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000