BlackBerry Messenger-update maakt betaalde functies gratis

BlackBerry Messenger-update maakt betaalde functies gratis

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 4 april 2016 - 10:48

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:14

BlackBerry heeft een update uitgebracht voor BlackBerry Messenger, waardoor bepaalde functies van de chatapp voortaan gratis te gebruiken zijn. Zoals de optie om reeds geplaatste berichten weer te verwijderen.

Eerder kon je die functie maar een paar keer gebruiken, daarna moest je er voor betalen. Dat hoeft nu niet meer. Tevens kun je nu instellen dat berichtjes na een tijdje automatisch weer verdwijnen.

De nieuwste versie van de app laat je ook per groepschat instellen of je meldingen wilt ontvangen. Daarnaast is BlackBerry Messenger nu te draaien op Android 6.0 Marshmallow.

Ook Android en iOS

Hoewel de chatapp ooit alleen op BlackBerry-toestellen te gebruiken was, is deze inmiddels ook uit voor Android, iOS en Windows Mobile. De update komt echter niet uit voor Microsofts besturingssyteem.

Overigens kun je nog steeds wel geld uitgeven aan de berichtendienst, als je wilt. Zo biedt BlackBerry stickers aan om gesprekken mee op te leuken, die te koop zijn in de BlackBerry Messenger Shop.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000