Universal trekt de stekker uit Halo-film?

De verfilming van het computerspel Halo lijkt in zwaar weer gekomen te zijn. Universal Pictures en 20th Century Fox hebben de stekker uit het project getrokken, waardoor er geen financiering en distributie meer is voor de film.De problemen zijn ontstaan nadat de twee studio's probeerden om Microsoft en de filmmakers minder in de winst te laten delen. Ook schijnt de film te duur te zijn: de kosten dreigden boven het budget van $135 miljoen uit te komen.

Volgens executive producers Peter Jackson en Fran Walsh en de regisseur Neill Blomkamp, is er echter niets aan de hand en gaan ze gewoon door met het pre-productiewerk. Zij claimen dat ze wel geprotesteerd hebben tegen een lagere winstdeling en dat ze op zoek zijn naar een andere distributiepartner.

Bron: BetaNews

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000