Transcend zet in op usb-c met externe schijf StoreJet en meer

Transcend breidt zijn portfolio uit met verscheidene nieuwe opslagapparatuur, die allen voorzien zijn van een usb-c-aansluiting. Waaronder de StoreJet 25MC.

De StoreJet 25MC is een externe harde schijf met een extra stevige behuizing voor schokbestendigheid. Ook opvallend is een knop voor automatische backups. De capaciteit bedraagt 1 TB, en daarvoor betaal je 79,95 euro.

Andere usb-c-gadgets van Transcend zijn twee verschillende kaartlezers, waarvan er eentje speciaal voor Android-smartphones is. Er zit namelijk een extra usb-a-poort op voor het verbinden van randapparatuur (toetsenborden, muizen).

Sticks

Tot slot maken nog twee usb-sticks onderdeel uit van de usb-c-lijn. Een daarvan is puur een usb-c-stick, de andere heeft ook een usb-a-connector. Zodoende is 'ie ook te gebruiken in combinatie met apparaten zonder usb-c-ingang. Beide zijn te koop tot 64 GB.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000