Snelheid Ziggo's Alles-in-1 Complete-pakket wordt verhoogd

Snelheid Ziggo's Alles-in-1 Complete-pakket wordt verhoogd

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 3 februari 2016 - 08:02

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:41

De komende maanden worden de downloadsnelheden van Ziggo's Alles-in-1 Complete-pakket verhoogd. Nu krijg je er nog 120 Mbit/s down en 12 Mbit/s uploadsnelheid, straks 150 Mbit/s down en 15 Mbit/s up.

Dat ontdekte Tweakers nadat verschillende Ziggo-abonnees de snelheidsverhoging al opmerkten, waarna het op het forum van de provider door een medewerker van Ziggo zelf werd bevestigd. 

Hoewel sommige klanten de nieuwe snelheden dus al hebben, worden deze eigenlijk vanaf 2 april uitgerold. Dan brengt Ziggo zijn klanten ook officieel op de hoogte.

Andere pakketten

Ziggo heeft verschillende Alles-in-1-pakketten, die bestaan uit internetten, bellen en interactieve televisie. Het instappakket Start (40 Mbit/s / 4 Mbit/s) en het duurste pakket Max (200 Mbit/s / 20 Mbit/s) blijven voorlopig hun huidige snelheden behouden. 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000