Samsung lanceert Ativ One 5 all-in-one pc

De nieuwe Samsung all-in-one pc heet Ativ One 5. Samsung wil de pc neerzetten als een computer die een centrale plaats inneemt in de woonkamer.

Hij lijkt een beetje op een grote Galaxy Tab, maar dat is het niet. De Ativ One 5 Style is Samsungs nieuwste all-in-one pc.

© CIDimport

Het witte glossy uiterlijk dat zo typerend is voor de Galaxy-lijn, maar ook op deze Ativ One 5 Style werd toegepast, moet er voor zorgen dat de pc niet uit de toon valt in een woonkamer. Samsung positioneert dit toestel immers als computer en mediacenter.

De Ativ One 5 Style draait op een AMD A6 quadcore-processor, heeft 4GB RAM-geheugen en beschikt over een opslagcapaciteit van 1 terabyte. Het 21,5 inch scherm heeft een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels is te bedienen via aanraking, ideaal voor het Windows 8-besturingssysteem dat op de computer draait.

© CIDimport

Aan de achterzijde zijn een hele rits aansluitingen voorzien. In totaal zijn er vier usb-poorten (2 USB 3.0), twee HDMI-aansluitingen en een ethernetaansluiting.

Natuurlijk wordt ook draadloos verbinden via wifi ondersteund. Bovendien kan de Ativ One 5 Style geleverd worden met ingebouwde tv-ontvanger.

Verdere details omtrent prijs en beschikbaarheid van de Ativ One 5 Style zijn voorlopig nog niet bekend.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000