© PXimport

Samsung doet schepje bovenop Ultra HD

Computer accessoires

Geplaatst: 5 januari 2015 - 21:57

Aangepast: 16 november 2022 - 09:53

Daan Doedens

Hoewel Ultra HD pas het afgelopen jaar een echte doorbraak kende, kijkt Samsung alweer vooruit. Op de techbeurs CES in Las Vegas, waar ook Computer!Totaal aanwezig is, presenteerde het bedrijf een manier voor nog meer kijkplezier: SUHD.

Niet alleen het scherm gaat erop vooruit in de nieuwe tv's van Samsung, ook de audiokwaliteit krijgt een flinke duw in de goede richting. Dat komt voornamelijk door het Audiolab dat Samsung aan het opzetten is.

Samsung staat er niet helemaal alleen voor. Onder de noemer 'UHD Alliance' is een groep gevormd met onder andere Netflix, Disney, Warner Bros. en Panasonic om een zo hoog mogelijke kwaliteit op Ultra HD-schermen te krijgen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000