Review: Razer Viper Mini

Computer accessoires

Geplaatst: 21 mei 2020 - 09:00

Gebruikt u uw computer om te gamen, dan is een goede muis essentieel. Wie een doorsnee gamingmuis te groot vindt, kan kijken naar de Razer Viper Mini.

Deze muis meet slechts 12 bij 5,3 bij 3,8 centimeter en weegt 61 gram. Hij is dus erg compact, wat prettig is als u kleinere handen heeft. De muis werkt via een lange, stevige usb-kabel en ligt prettig in de hand. De zes knoppen zijn naar eigen voorkeur te programmeren.

Razer claimt een dpi van 8500 en maximale snelheid van 300 ips. Gamers zullen weten: snel genoeg voor alle populaire games, maar langzamer dan grotere en duurdere gamingmuizen. Razers eigen Viper noteert bijvoorbeeld respectievelijk 16.000 en 450. De Mini-uitvoering is geschikt voor Razers Chroma rgb-verlichting en kan dus allerlei kleuren tonen; of dat wat toevoegt, hangt van uw smaak af. Wij geven er weinig om, vooral omdat een hand op de muis de verlichting bedekt.

Conclusie

Betaalbare gamingmuis voor de kleinere hand heeft veel functies.

Adviesprijs: € 49,99,-

Voor meer informatie: www.razer.com/eu-en/gaming-mice/razer-viper-mini

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000