Raspberry Pi Starter Kit onthuld wegens verkoopsucces minicomputer

De Raspberry Pi Foundation verkoopt voortaan een Raspberry Pi Starter Kit. De stichting komt daarmee om het verkoopsucces van de minicomputer te vieren. Er zijn de afgelopen 4,5 jaar 10 miljoen Pi's over de toonbank gegaan.

Het pakket bestaat uit een Raspberry Pi 3 Model B, een 8 GB geheugenkaartje, een case, een 2,5A-voeding, een hdmi-kabel (lengte 1 meter), een muis, een toetsenbord en een boek met leuke Raspberry Pi-projecten. Kosten: 99 Britse pond plus internationale verzendkosten. Op moment van schrijven zijn de starter kits op beide officiële verkoopkanalen reeds uitverkocht.

Alternatief

Verscheidene winkels zijn al eerder op het idee van dergelijke pakketten gekomen. De inhoud daarvan kan echter verschillen. In onze Hubbit Store vind je bijvoorbeeld een Raspberri Pi 3 Compleetset voor 69,99 euro. Daarin geen muis- en toetsenbord, maar wel een groter geheugenkaartje en ook een netwerkkabel.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000