Pro Gaming Mouse en Omnivi: Nieuwe muizen Logitech en Speedlink

Logitech en Speedlink kondigen beide nieuwe gamingmuizen aan tijdens de Gamescom-beurs te Keulen, die beide een maximale dpi-waarde aankunnen van 12.000 - wat tegenwoordig de trend is op dit gebied.

Logitech komt deze maand met de Pro Gaming Mouse, die bijzonder veel wegheeft van de populaire G303-muis. Beide kunnen een dpi van 12.000 aan en hebben zes configureerbare knoppen, maar de Pro Gaming Mouse is iets lichter en zou net wat lekkerder in de hand liggen. De muis kost 69,95 euro.

Speedlink 

Speedlink lanceert de maand er op eerst de Decus Repsec-muis, met zeven programmeerbare knoppen en een dpi van maximaal 5000. Het gewicht van de muis is zelf te bepalen aan de hand van vier losse gewichtjes, wat bij gamingmuizen vaker het geval is. Deze kost 49,99 euro.

In oktober lanceert vervolgens de Omnivi van Speedlink, wat ook een 12.000 dpi-muis is. Deze heeft alleen tien knoppen, waarvan de functies zelf te bepalen zijn met de meegeleverde software. Prijskaartje: 79,99 euro.

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000