PCM-weekoverzicht: Het beste van CES 2020

© PXimport

PCM-weekoverzicht: Het beste van CES 2020

Computer accessoires

Geplaatst: 10 januari 2020 - 13:00

Aangepast: 24 november 2022 - 13:47

Randolf Bouwma

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De meest veelbelovende tech-producten op CES 2020

© PXimport

Het nieuwe jaar is pas echt begonnen wanneer de Consumer Electronics Show in Las Vegas weer los barst. Deze week vond dan ook CES 2020 plaats en veel grote en kleine tech-bedrijven toonden daar hun spierballen. We hebben overzichten voor je klaarstaan met de meest veelbelovende producten.

CES 2020: smartphones, laptops, auto’s, robots en meer - deel 1

CES 2020: smartphones, laptops, auto’s, robots en meer - deel 2

De opkomst van Tesla en het succes in Nederland

© PXimport

Vind van Elon Musk wat je wil, zijn Tesla's lijken niet te stoppen. Er worden vorig jaar een hoop auto's van dit merk verkocht. In dit artikel blikken we terug op de geschiedenis van Tesla en kijken we ook naar de populariteit van de elektrische auto's in Nederland.

Hey Google! Mijn huis blijft nog even dom

© PXimport

De opkomst van het internet-of-things lijkt niet te stuiten. Ook op CES werden er weer veel innovaties op dit gebied gepresenteerd. Beveiligingsexpert en PCM-columnist Brenno de Winter kijkt nog even de kat uit de boom en voert goede argumenten op om nog even niet met de hype mee te gaan.

Windows 10 sneller opstarten met gratis tools

© PXimport

Een computer die traag opstart is voor velen een ergernis. Is het tijd voor een schone installatie of zelfs een hele nieuwe pc? Niet per se. Er zijn verschillende tools dieWindows 10 sneller opstarten laten. In dit artikel belichten we deze. Wedden dat het opstartproces van je pc er van opknapt?

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000