Nog een app voor onbeperkt lezen: MagBoox

Nog een app voor onbeperkt lezen: MagBoox

Computer accessoires

Geplaatst: 6 juli 2016 - 11:45

Aangepast: 26 augustus 2022 - 19:34

Een Spotify of Netflix, maar dan voor boeken en tijdschriften. Apps voor onbeperkt lezen bestaan er al een hoop, en nu komt er nog eentje bij: MagBoox.

MagBoox komt uit de stal van de Technische Universiteit Eindhoven en moet 'een nieuwe generatie lezers verbinden met lezen'. Voor 4,99 euro in de maand krijg je toegang tot boeken en tijdschriften in allerlei categorieën, waaronder ook voor kinderen.

Groeiend aanbod

De startup is nog druk bezig met het onderhandelen met uitgevers en spreekt dan ook van een  'groeiend aanbod'. Wat dat betreft kan MagBoox rekening houden met stevige concurrentie. Bliyoo (van Bruna), Mofibo en Bookmate zijn bijvoorbeeld soortgelijke diensten.

MagBoox is te downloaden voor iOS-apparaten. Een bétaversie was al sinds vorig jaar te downloaden en een Android-versie volgt later.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000