Mophie PowerStation XL

Computer accessoires

Geplaatst: 20 september 2014 - 07:00

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:38

Leuk die smartphones en tablets, maar hoe mooier en krachtiger ze worden, hoe sneller ook de accu leeg is. Dat gebeurt altijd op het moment dat ze echt nodig zijn.

Draagbare energiecentrale

Voor wie echt niet zonder kan heeft Mophie een bijzonder handige lader in het programma: de PowerStation XL. Dat is niet zomaar een lader waarmee u even uw telefoon kunt opladen, maar een lader waarmee u een keer of acht uw telefoon kunt opladen. Behalve telefoons kan de PowerStation XL ook met andere apparaten zoals tablets en camera’s overweg. Een belangrijk voordeel van de PowerStation XL is dat hij niet alleen twee usb-aansluitingen heeft waarmee u twee producten tegelijk kunt laden, maar dat hij ook 2,1A per poort levert. Daarmee kunt u ook zwaardere tablets laden en veel telefoons veel sneller laden dan met een gewone lader mogelijk is. De grote capaciteit maakt de Mophie PowerStation XL niet licht: 439 gram, maar voor wie veel onderweg is, is hij eigenlijk onmisbaar.

Lees ook: Laat je accu langer meegaan met Battery Defender

Conclusie

Krachtige noodaccu, tot wel acht keer de telefoon supersnel opladen.

Adviesprijs: €129,95

Voor meer informatie: www.mophie.com

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000