Moederdag 2016 in het zonnetje gezet door Google

Moederdag 2016 in het zonnetje gezet door Google

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 7 mei 2016 - 20:10

Moederdag 2016 is een goede reden voor Google om weer eens een doodle te plaatsen op de homepage. Meteen een goede herinnering voor een ieder die het (bijna) was vergeten natuurlijk.

Google lijkt ineens een beetje op hol geslagen qua doodles. Het was een periode behoorlijk stil betreffende de aardige visuele grapjes op de homepage van de zoekmachine, maar de laatse dagen is het wel heel vaak raak. Toegegeven: Moederdag 2016 is natuurlijk wel een uistekende gelegenheid die zonder meer extra onder de aandacht mag worden gebracht.

Mama

Moederdag komt in de een of andere vorm wereldwijd voor en de geschiedenis loopt een flink eind terug in de tijd. Het is een dag speciaal bedoeld om mams eens in het zonnetje te zetten. Dus heren: pak die stofzuiger, draai de was en kook een diner van jewelste. Of - als dat toch wat te veel gevraagd is: koop wat moois voor moeder en neem haar een avondje mee uit.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000