Microsoft koopt slimme mail-app Acompli

Microsoft koopt slimme mail-app Acompli

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 2 december 2014 - 06:52

Microsoft heeft de maker van de slimme mail-app Acompli overgenomen. Die app handelt email op een slimme manier af. Microsoft wil de app verder uitbouwen, en uiteindelijk integreren in zijn eigen Outlook mail-app.

Dat meldt het bedrijf vandaag zelf in een blogpost. Volgens Microsoft verandert er niets voor gebruikers van Acompli.

Handig

Acompli is een handige app, waarme gebruikers hun mails snel kunnen ordenen. Zo kun je mails direct toevoegen aan je agenda, en worden de mails slim geordend. De app bestaat voor iOS en Android, en werkt onder andere met Gmail- en Exchange-accounts.

Integreren in Outlook

Microsoft wil de app uiteindelijk integreren in Outlook. Zo kunnen straks honderden miljoenen gebruikers de app gebruiken. Acompli heeft wel wat weg van het slimme Inbox van Gmail, een andere slimme email-app die emails automatisch ordent op hoe belangrijk ze zijn.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000