Maak een geanimeerde selfie met Kong voor Android en iOS

Maak een geanimeerde selfie met Kong voor Android en iOS

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 15 april 2015 - 07:45

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:48

Kong is een nieuwe, gratis app voor Android en iOS-toestellen die je selfies extra persoonlijkheid geeft door ze te animeren. Deze gifjes deel je vervolgens met anderen.

Met Kong maak je een kort filmpje van jezelf, met de camera op de voorkant van je smartphone of tablet. Daar wordt een geanimeerd plaatje van gemaakt dat zichzelf constant opnieuw afspeelt. Een animated gif, dus!

Zo'n selfie-gif is te delen met vrienden die ook Kong hebben geïnstalleerd, maar je kan ze ook op andere sociale netwerken plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Twitter, Instagram en natuurlijk ook Facebook. De geanimeerde foto's zijn ook te verzien van korte teksten en emoji.

Path

Kong komt uit de stal van Path. Path is een sociaal netwerk dat inmiddels alweer vier jaar bestaat en gebruikers geen advertenties toont. De focus ligt voornamelijk op het delen van de plaatsen waar je bent, met bijbehorende foto's.

Download Kong op Google Play en in de App Store.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000