Op onze redactie is het een goede traditie: wie weggaat of een jubileum viert krijgt een gepersonaliseerde PCM-cover, met eigen coverteksten en een eigen foto. Mooi ingelijst aan de muur is dat een leuke herinnering aan die fantastische tijd op de redactie. Met de komst van Jilster hoeft u niet meer op een redactie te werken om een mooie cover (met bijbehorend tijdschrift) cadeau te doen.

Iedereen kan voor een bedrag van vanaf 19,55 twee tijdschriften maken van 32 pagina's, bestelt u er 500 dan kosten ze nog maar € 5,40 per nummer.

Jilster maakt niet alleen het tijdschrift; de site biedt ook de online redactieruimte aan zodat u samen met anderen online aan het cadeau kunt werken. Persoonlijker en origineler kunt u niet zijn met een cadeau!

Op onze redactie is het een goede traditie: wie weggaat of een jubileum viert krijgt een gepersonaliseerde PCM-cover, met eigen coverteksten en een eigen foto. Mooi ingelijst aan de muur is dat een leuke herinnering aan die fantastische tijd op de redactie.

http://www.jilster.nl/

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000