Hoe lang blijft deze 'Popcorn Time in je browser' online?

Hoe lang blijft deze 'Popcorn Time in je browser' online?

Computer accessoires

Geplaatst: 19 oktober 2015 - 11:30

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:31

Het is weer eens zo ver: een nieuwe Popcorn Time staat op waarbij je geen software hoeft te installeren. Browser Popcorn laat je de nieuwste films en series gratis streamen vanuit (je raadt het al) je browser.

Op de site van Browser Popcorn zie je een overzicht van populaire films. Daarnaast is er een zoekfunctie en een lijst met categoriën, vergelijkbaar met de softwareversie van Popcorn Time. Klikken en afspelen maar. Ook ondertiteling kan geselecteerd worden.

Niet vlot

Erg vlot gaat het overigens allemaal niet. Je moet best een poos wachten tot een film begint te spelen. Daarnaast is het nog maar de vraag hoe lang de site in de lucht blijft. Het soortgelijke Popcorn in your Browser was binnen een dag alweer offline gehaald.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000