Hippe monturen voor Google Glass

Computer accessoires

Geplaatst: 3 februari 2014 - 11:53

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:19

Hoewel Google Glass tot nu toe vooral een speeltje was voor nerds, zou het best eens kunnen dat de internetbril binnenkort ook ‘gewone’ mensen aanspreekt. Niet alleen komt Google met een aantal hippe monturen, de bril kan nu ook worden voorzien van glazen op sterkte.

De liefhebber moet daarvoor wel over een goed gevulde portemonnee beschikken. De standaard prijs van een Google Glass bril is 1500 dollar, voor de corrigerende lenzen komt daar 225 dollar bovenop. Zo’n 1275 euro in totaal, dus.
Gelijk bestellen gaat helaas niet: de bril is in Europa nog niet leverbaar en het zal waarschijnlijk ook nog wel even duren voor dat wel het geval is. Een optie kan zijn om een vriend of kennis er een te laten meenemen uit de VS. Een ander alternatief: Ebay: daar kun je een zogeheten explorer editie kopen voor rond de 4.000 dolar, bijna 3000 euro.
 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000