© PXimport

Het TechPanel.nl test de JBL Xtreme

Computer accessoires

Geplaatst: 3 november 2015 - 11:12

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie

Vier weken lang testte ons TechPanel de JBL Xtreme van HARMAN! Vijf ijverige testers zijn gekozen. Zonder angst voor overlast hebben ze vier weken lang met de speaker gespeeld en vier reviews geschreven over alle ins en outs van de JBL Xtreme-speaker.

In de eerste week namen de testers de JBL Xtreme-speaker in gebruik. Waarna ze in de daaropvolgende weken verschillende toepassingen en eigenschappen van de speaker onder de loep namen. Verloopt het installatieproces gemakkelijk? Is de geluidskwaliteit op niveau? Maakt de speaker snel connectie met een tablet, smartphone of pc? Het TechPanel.nl komt overal achter.

Benieuwd naar de bevindingen van onze testers met de JBL Xtreme? Je vindt hier alle reviews op een rij. Je kunt je daar ook eenvoudig aanmelden om zélf de allernieuwste producten te gaan testen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000