Gratis tech-cursus Digitaliseer je dierbare herinneringen

© PXimport

Gratis tech-cursus Digitaliseer je dierbare herinneringen

Computer accessoires

Geplaatst: 9 april 2020 - 10:52

Aangepast: 17 november 2022 - 08:58

Mark Gamble

Waarschijnlijk heb je op zolder nog wel een oude collectie lp's, foto's of videobanden liggen. Nu is het de perfecte tijd om deze te digitaliseren. Hoe je dat doet, leer je in de gratis Tech Academy-cursus.

Tech Academy is onze nieuwe online trainingsomgeving van de tech-merken van mediahuis Reshift. Om jou kennis te laten maken met deze leeromgeving bieden we je als extraatje de gratis cursus Digitaliseer je dierbare herinneringen aan.

In deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om je oude foto's, videobanden en lp's te digitaliseren, zodat je ze oneindig kunt bekijken zonder dat je bang hoeft te zijn voor verder kwaliteitsverlies.

© PXimport

In 60 minuten alles geleerd

In de online cursus nemen we je stap voor stap door alle mogelijkheden voor het digitaliseren van je foto's, VHS-videobanden en lp's. We laten je zien welke software en hardware je daar voor nodig hebt. De cursus omvat verschillende hoofdstukken. Na elk hoofdstuk kun je aan de hand van een aantal vragen je kennis toetsen. Heb je de cursus succesvol doorlopen? Dan ontvang je een certificaat.

Volg nu de gratis cursus 'Digitaliseer je dierbare herinneringen'.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000