Google Hotpot raadt leuke uitgaansgelegenheden aan

Google Hotpot raadt leuke uitgaansgelegenheden aan

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 17 november 2010 - 10:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:31

Google lanceerde gisteren de dienst Hotpot voor Google Places waarbij Google je leuke, locale uitgaansgelegenheden kan aanraden op basis van je persoonlijke voorkeuren.Google dient deze voorkeuren

Google lanceerde gisteren de dienst Hotpot voor Google Places waarbij Google je leuke, locale uitgaansgelegenheden kan aanraden op basis van je persoonlijke voorkeuren.

Google dient deze voorkeuren natuurlijk wel te leren, dus is het de bedoeling dat je zelf ook waardeoordelen geeft aan uitgaansgelegenheden. Wanneer dan duidelijk wordt dat je bijvoorbeeld vooral in Irische pubs rondhangt, dan zullen de aanbevelingen zich daarop toespitsen. Ook kun je vrienden toevoegen zodat je ook hun aanbevelingen te zien krijgt. Wanneer Google aanbevelingen geeft, dan laat het ook zien waarom, bijvoorbeeld wanneer de aanbeveling van een vriend komt.

Google heeft enorm veel informatie over 50 miljoen plaatsen. Helaas is de dienst vooralsnog alleen in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Australië en Japan beschikbaar. Je kunt er hier alvast mee spelen.

[Via Google blog]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000