Gebruik SkyDrive met OneNote op Android

Microsoft wil graag dat we de Windows Live cloudservice gaan gebruiken. In Windows Phone wordt deze ondersteuning standaard ingebouwd, maar ook andere smartphone-gebruikers worden niet vergeten. Eerder introduceerde Microsoft al een OneNote app voor de iPhone. Per vandaag is er deOneNote app voor Android.

Volgens Microsoft is OneNote een van de meest populaire toepassingen van Office. OneNote is een online notitieblok, waar je eenvoudig aantekeningen, afbeeldingen en audio in kunt opslaan. De OneNote app ondersteunt verschillende functies zoals: checklist, image capture, table editing en hyperlinks.

Windows Live SkyDrive biedt 25 GB aan gratis cloudopslag voor documenten en andere media.

Microsoft beveelt naast de OneNote app ook andere apps aan die het gebruik van SkyDrive vanaf een Android-toestel mogelijk maken zoals Browser voor SkyDrive voor het bekijken en uploaden van documenten en foto’s en Portfolio voor SkyDrive voor het organiseren van je foto’s.

OneNote voor Android is geschikt voor Android vanaf versie 2.3 en is nu in de Android Market verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000