Dell's Latitude 7285 kan zichzelf draadloos opladen via keyboard

Draadloos opladen van apparaten is een technologie die we steeds vaker tegenkomen, bijvoorbeeld bij smartphones. Dell heeft deze functionaliteit nu ook ingebouwd in haar zakelijke Latitude 7285 2-in-1 hybride laptop.

Volgens Dell zelf is dit de eerste laptop dat draadloos opladen ondersteunt. Het werkt via een speciale mat die je onder het keyboard-deel van de laptop kunt leggen. Bijzonder aan de Latitude 7285 is verder ook dat het schermdeel compleet van het keyboarddeel kan worden afgeklikt. Dell levert drie verschillende toetsenborden mee met het apparaat, één daarvan kan dus worden gebruikt om draadloos op te laden.

De 12 inch Latitude 7285 zal in het voorjaar van 2017 op de markt komen, maar prijzen zijn nog niet door Dell bekend gemaakt.

 

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000