Computer Idee Podcast - aflevering 3

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 10 februari 2022 - 12:12

Aangepast: 20 september 2022 - 07:46

De derde aflevering van de Computer Idee Podcast is uit! Daarin onder andere aandacht voor de nieuwe smartphones van Samsung, slecht nieuws voor Facebook en eenvoudig werken met Android-apps onder Windows.

Computer Idee Podcast - aflevering 3

Luchtig, laagdrempelig, leuk en informatief. Dat is de Computer Idee Podcast. Wil je in begrijpelijk Nederlands op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheden van de digitale samenleving, dan is deze podcast echt iets voor jou!

In aflevering 3 praten Rens Blom, Mark Gamble en Martijn Overman je in 20 minuten helemaal bij over de Samsung Galaxy S22-serie, slechte Facebook-cijfers, hoe Microsoft experimenteert met Windows updates, Android-apps draaien onder Windows, een nieuwe Samsung-monitor, het nauwkeurig in kaart brengen van je energieverbruik, alles vastleggen met OneNote, afspeellijsten samenvoegen in Spotify en razendsnel documenten omzetten naar PDF.

Beluister deze en andere afleveringen nu op https://www.computeridee.nl/podcast!

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000