CES nieuws: Sla al je media op met nieuwe producten van Seagate en LaCie

© PXimport

CES nieuws: Sla al je media op met nieuwe producten van Seagate en LaCie

Computer accessoires

Geplaatst: 6 januari 2016 - 14:20

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Partnerredactie

Seagate Technology en zijn premium brand LaCie hebben hun nieuwste producten gelanceerd op CES, de grootste jaarlijkse technologiebeurs in Las Vegas. Wij laten je zien welke producten dat zijn en waarom jij niet meer zonder kan in 2016.

© CIDimport

Seagate Backup Plus Ultra Slim - uniek design en mobieler dan ooit


© CIDimport

Extreem klein en extreem dun, namelijk slechts 9,6 mm, is de nieuwste Seagate Backup Plus Ultra Slim. Hierdoor kun je je volledige mediabibliotheek overal mee naartoe nemen. Ideaal wanneer je vaak onderweg bent of buitenshuis werkt zoals in dat gezellige koffietentje. De Seagate Backup Plus Ultra Slim wordt geleverd met 200 GB OneDrive gratis (!) cloudopslag en de Seagate Dashboard Software. De bestanden zijn overal en op elk mobiel toestel eenvoudig te bereiken en te back-uppen.

LaCie Porsche Design - de eerste USB-C schijf


© CIDimport

De nieuwste reeks LaCie Porsche Design schijven valt op door hun moderne en elegante uiterlijk. De aluminium behuizing en de gezandstraalde afwerking zorgen ervoor dat de schijven slank, licht, sterk en krasbestendig zijn. Kenmerkend voor deze productenreeks is de USB-C technologie. Deze is twee keer sneller en heeft een symmetrische aansluiting, waardoor je de USB-stekker nooit meer verkeerdom in de USB-poort steekt.

LaCie Chromé - ultieme combinatie van snelheid en design


© CIDimport

Het ontwerp van de LaCie Chromé is erg bijzonder, deze is namelijk tot stand gekomen in samenwerking met Industrial Designer Neil Poulton en is een eerbetoon aan een werk van Constantin Brâncusi, één van de meest invloedrijke beeldhouwers van de twintigste eeuw. De schijf is uitgerust met de nieuwste USB 3.1 technologie van de tweede generatie, USB-C connectie en SSD-technologie. De twee interne SSD-schijven behalen een maximale snelheid van 940 MB per seconde voor de meest intensieve applicaties. Met krachtige neodymium magneten houdt de gechromeerde voet de schijf vast. Elke schijf wordt met de hand geassembleerd om het beste resultaat te bereiken.

Prijzen en beschikbaarheid


De Seagate Backup Plus Ultra Slim schijf is verkrijgbaar in het eerste kwartaal van dit jaar vanaf €79 (1 TB Backup Ultra Slim) bij o.a. MediaMarkt, Bol.com en Coolblue. De LaCie Chromé is tevens verkrijgbaar in het eerste kwartaal van dit jaar en de LaCie Porsche design schijven zijn verkrijgbaar vanaf volgend kwartaal. Beide zijn te koop via de LaCie Online winkel en Apple premium en authorized resellers.

© CIDimport

Video's over de producten zijn te bezichtigen via onderstaande links:

Lees meer op seagate.com

Dit artikel is gepubliceerd in opdracht van en geschreven door Seagate en LaCie. De redactie is niet verantwoordelijk voor de totstandkoming van dit artikel.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000