CES 2017: Onderwaterdrone PowerVision helpt vissen vangen

CES 2017: Onderwaterdrone PowerVision helpt vissen vangen

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 4 januari 2017 - 08:38

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:26

PowerVision kondigt tijdens CES 2017 de PowerVision aan, een onderwaterdrone voor sportvissers. Die trekt vissen aan en helpt ze daardoor te vangen.

De besturing van de drone vindt plaats via een app, waarop je ook live de beelden ziet die gefilmd worden door de ingebouwde 4K-camera. Streamen kan op een resoultie van 1080p, daarnaast is onderwaterfotografie een optie. Er is 32 GB interne opslag aanwezig.

Sonar

De PowerRay kan tot 30 meter diep duiken en kan 4 uur onder water blijven. Dankzij sonar-technologie zie je op de bijbehorende app of er überhaupt vissen in de buurt zijn, of dat je beter kunt verkassen naar een andere plek.

Lokaas

De drone trekt nieuwsgierige vissen aan door middel van een blauw led-licht aan de voorzijde. Eventueel kan daar direct een vislijn met haak en aas aan worden bevestigd. PwerVision verkoopt de PowerRay vanaf volgende maand. Een prijs is nog niet bekend.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000