Carmageddon vandaag gratis te downloaden voor Android

Het gruwelijke klassieke 'racegame' Carmageddon is alleen vandaag gratis te downloaden in de Play Store van Android. Het is weer hoog tijd om pixelige omaatjes te overrijden.

 

Naast een racegame, waar je zo snel mogelijk van checkpoint naar checkpoint moet komen, is Carmageddon ook erg bloederig: je krijgt een bonus als je iemand tegen een muur doodrijdt en ook het overrijden van oude omaatjes zorgt voor bonuspunten. Toen de oorspronkelijke game uitkwam, zorgde deze dan ook voor veel ophef. Verschillende politieke partijen riepen op tot een verkoopverbod, maar uiteindelijk werd de game slechts in een aantal landen aangepast: in plaats van ‘gewone mensen’ konden er alleen zombies met groen bloed worden overreden.

Kickstarter

Deze versie van Carmageddon is voortgekomen uit een Kickstarter-project. Bij een Kickstarter-project worden de financiële middelen door vele verschillende mensen, veelal fans, bij elkaar gebracht. De makers van Carmageddon hebben een project opgestart om een nieuwe versie van Carmageddon uit te kunnen brengen. De mobiele versie van de originele game wordt gratis uitgebracht als blijk van dankbaarheid voor de enorme steun die de makers hebben ontvangen. Deze actie geldt slechts 24 uur, als je de game daarna wilt installeren, zul je moeten betalen.

Beschikbaarheid

Op dit moment staat er een promo-versie en een betaalde versie in de Play Store (€ 1,79). De Promo-versie is slechts 24 uur gratis beschikbaar en zal daarna verdwijnen. Deze is gelijk aan de betaalde versie. Wil je Camergeddon op je Androidtoestel spelen, dan kun je hem downloaden door één van onderstaande QRcodes te scannen of erop te klikken.

Carmageddon Promo | Gratis

© PXimport

© CIDimport

Carmageddon | €1,79

© PXimport

© CIDimport

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000