De Real Player van Real Networks is volgens velen nog steeds een uitstekende mediaplayer voor het downloaden en afspelen van digitale audio en video.Er is pas weer een nieuwe versie uitgekomen van de Real Player SP zowel in een gratis versie als een betaalde Plus-versie (€30).


Social en Portable (SP) zijn de toverwoorden waarmee Realnetworks hoopt dat zijn multimediaspeler weer zal aanslaan bij het grote publiek. De downloadfunctie van RealPlayer werkt zowel in Internet Explorer, Firefox als Google Chrome. Als u een filmpje bekijkt in één van die browsers, verschijnt er een RealPlayer-downloadknop. Na het downloaden kunt u de video converteren naar een of meerdere mobiele apparaten, pc's of gameconsoles. Helaas ondersteund Real Player SP niet alle video-formaten. Wel Quicktime, mpeg-4, Windows Media en dvd's, geen mkv en h264.

http://netherlands.real.com/realplayer/

Taal: Nederlands; Adware, 800 kB
Windows XP, Vista of Windows 7, MacOS X, Linux

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000