Microsoft schakelt Siri in om iPad af te kraken (video)

© PXimport

Microsoft schakelt Siri in om iPad af te kraken (video)

Televisie

Geplaatst: 23 mei 2013 - 05:55

Aangepast: 16 november 2022 - 10:04

Elmar Rekers

Microsoft gebruikt in een nieuwe reclamespot de stem van Siri om de iPad te kleineren. De stembesturing van Apple geeft haar eigen tekortkomingen toe, waarbij Microsoft zijn eigen Surface-tablet prijst.

Het nieuwe spotje is de zoveelste aanval van Microsoft op de concurrentie. Zo verscheen er eerder al een Windows Phone-filmpje online waarin de draak werd gestoken met de iPhone en Samsung’s Galaxy-toestellen, en heeft Microsoft in een andere video de betrouwbaarheid van Google

getrokken.

Office en Live tiles

In de nieuwe Windows 8-reclame legt Microsoft de nadruk op functies als multitasken en de aanwezigheid van Office en live tiles. Siri vertelt tussendoor dat dergelijke features niet mogelijk zijn op de iPad van Apple. Microsoft besluit het filmpje (zie onder) door het prijsverschil tussen de tablets aan te kaarten.

[youtube]86JMcy5OqZA[/youtube]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000