Feature Friday - Is de Withings Home-camera slim genoeg?

© PXimport

Feature Friday - Is de Withings Home-camera slim genoeg?

Televisie

Geplaatst: 13 februari 2015 - 12:03

Aangepast: 16 november 2022 - 09:53

Redactie Computer!Totaal

Iedere vrijdag bespreken Peter en Elmar de meest uiteenlopende gadgets. En dat gebeurt ook vandaag weer met een dikke knipoog om je vrolijk het weekend in te helpen. in deze aflevering gaan ze aan de slag met de slimme Withings Home camera.

Het is vrijdag, en dus betekent dat weer een nieuwe aflevering van Feature Friday! Peter van GamersNET en Elmar pakken er deze week de Withings Home bij. Een slimme camera die niet alleen je huis beveiligt, maar ook de luchtkwaliteit meet! Volgens Elmar een zeer handige gadget voor thuis. Peter zet er echter zijn vraagtekens bij...

Volgende week vrijdag kan je uiteraard weer een verse Feature Friday verwachten. Dan gaan de heren aan de slag met een bijzondere smartphone van Honor! Bezoek in de tussentijd ook GamersNET eens voor het laatste gamenieuws en scherpe reviews.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000