Feature Friday - Een oogje op alles met de Netgear Arlo

Feature Friday - Een oogje op alles met de Netgear Arlo

Televisie

Geplaatst: 17 april 2015 - 10:04

Aangepast: 24 november 2022 - 11:20

Redactie Computer!Totaal

Peter en Elmar gaan aan de slag met de Netgear Arlo-camera. Inderdaad, de routermaker stort zich op de markt voor slimme beveiligingscamera's. Dat prikkelt uiteraard onze interesse, en we zoeken antwoord op de vraag of het setje zijn hoge prijskaartje waard is. Check dus snel de nieuwe aflevering!

Arlo is de naam van Netgears eerste slimme beveiligings-kit, en volgens de fabrikant ook het startschot voor veel meer dan alleen dat. De bedoeling is namelijk dat Arlo op den duur een volledige productlijn wordt met apparaten voor onze 'connected home'.

In deze nieuwe aflevering van Feature Friday pakken Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal de Arlo uit en bespreken ze de voor- en nadelen van zo'n setje. Meer weten over de Netgear Arlo? Lees dan onze uitgebreide hands-on ervaring met de Arlo.

Eerdere afleveringen terugkijken? Je vindt ze hier allemaal overzichtelijk op een rij. Volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar. In de tussentijd, neem ook eens een kijkje bij onze vrienden van GamersNET voor het laatste gamenieuws en gamereviews.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000