Feature Friday - Is de Alienware 13 de ultieme gaming-laptop?

© PXimport

Feature Friday - Is de Alienware 13 de ultieme gaming-laptop?

Televisie

Geplaatst: 3 april 2015 - 08:00

Aangepast: 24 november 2022 - 11:18

Redactie Computer!Totaal

In deze aflevering van Feature Friday staat de Alienware 13 centraal. Peter en Elmar pakken er dus maar een stapel Steam-games bij en kijken of deze gaminglaptop de moeite (en zijn hoge prijskaartje) waard is.

De nieuwste gaminglaptop van Dell, de Alienware 13, is een compacte notebook waar je volgens de fabrikant uitstekend op kunt gamen. Of dat ook zo is? Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal gaan in deze aflevering met het apparaat aan de slag.

Wil je de volledige geschreven review van de Alienware 13 lezen? Kijk dan hier voor de uitgebreide test van deze Windows 8.1-laptop.

Volgende week zijn we natuurlijk weer terug met een nieuwe Feature Friday. Wil je eerdere afleveringen terugkijken? Je vindt ze hier overzichtelijk bij elkaar. Bezoek ook GamersNET eens voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000