Een eerste blik op de Acer Revo Build

© PXimport

Een eerste blik op de Acer Revo Build

Televisie

Geplaatst: 7 september 2015 - 13:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie

Op de IFA in Berlijn introduceerde Acer de Revo Build. Een kleine modulaire computer met Windows 10 die voornamelijk te gebruiken is als NAS of mediacentrum. Tijs gaat in deze video met de mini-pc aan de slag en geeft je een eerste impressie vanaf de beursvloer.

De Revo Build is een verbeterde versie van de Revo, de kleine hippe mini-computer die vooral als NAS of als mediacentrum te gebruiken is. Wat is er nieuw? Bij deze Revo Build is het mogelijk om eigenhandig veel meer zaken eevoudig uit te breiden met losse mopdules.

De Revo Build bestaat uit een basisstation met 32 GB aan intern geheugen 4 GB aan RAM en werkt out-of-the-box op Windows 10. Wat je er nog meer van kunt verwachten? Je ziet het hier.

Lees voor meer informatie onze uitgebreide hands-on ervaring met de Revo Build.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000