Filmpjes naar geluid: A-one Video to Audio

Hebt u regelmatig films die ook spannend zouden zijn zonder beeld? Dan kunt u met A-one Video to Audio deze filmpjes omzetten naar mp3, wav, wma of ogg. U kunt in het programma het filmpje afspelen en zo een gedeelte van het filmpje selecteren als u niet het hele filmpje wilt omzetten.

U kunt meerdere bestanden tegelijk inladen, zodat u achter elkaar meerdere filmpjes naar geluidsbestanden kunt omzetten. Vreemd is dat u de kwaliteit van de geluidsbestanden niet kunt instellen. Een mp3 heeft daarom bijvoorbeeld altijd een bitrate van 128 Kbit/s. De kwaliteit is daarmee wel goed genoeg om onderweg met een mp3-speler te beluisteren. In de sharewareversie kunt u slechts twee minuten uit een filmpje naar geluid omzetten.

www.yaomingsoft.com
taal: EN, shareware (gelimiteerde functies, € 16)
XP/2000/NT/Me/98

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000