Siri heeft een oogje op Jamie Foxx in iPhone 6s reclame

Apple is 'on a roll' wat reclames betreft. Het heeft acteur Jamie Foxx, onder andere bekend van Django Unchained, weten te strikken voor twee korte spotjes over de iPhone 6s.

In het eerste spotje zien we Foxx zijn scrip oefenen, waarbij hij Siri om hulp vraagt. Apple legt de nadruk op het hands-free gebruiken van Siri, ook als de iPhone niet aan een oplader zit.

In het tweede spotje zien we de acteur een stropdas om doen, waarbij hij aan Siri vraagt hoe hij eruit ziet. Hieruit wordt duidelijk dat Siri niet alleen het internet en je telefoon kan doorzoeken, maar ze ook 'normale' gesprekken kan voeren.

Apple kwam ook met een nieuwe commercial voor de vernieuwde camera van de iPhone 6s. In één minuut worden alle nieuwe functies van de camera uitgelegd, en is er veel aandacht voor 3D Touch.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000