Schiet de mooiste slowmotion filmpjes met je iPhone 6

© PXimport

Schiet de mooiste slowmotion filmpjes met je iPhone 6

Foto & video

Geplaatst: 28 november 2014 - 13:35

Aangepast: 24 november 2022 - 11:09

Redactie Computer!Totaal

Met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus schiet je eenvoudig de mooiste slowmotion filmpjes. Hier laten we zien hoe je de vertraagde video's kunt maken.

De functie om vertraagde video's te schieten werd geïntroduceerd op de iPhone 5s, maar is aanzienlijk verbeterd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om slowmotion opnames met 240 frames per seconde te maken, tegenover 120 frames per seconde op de iPhone 5s.

Dat dit al snel voor een mooi resultaat zorgt zie je in onderstaande video. Daarnaast leggen we ook uit hoe je de functie op je Apple-telefoon gebruikt, zodat je er ook direct zelf mee aan de slag kunt. Lees ook: iPhone 6 of iPhone 6 Plus - Welke iPhone is geschikt voor jou?

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000