Kortere SMS-tonen in IOS 4.3 (video)

© CIDimport

Kortere SMS-tonen in IOS 4.3 (video)

Foto & video

Geplaatst: 21 maart 2011 - 12:47

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Redactie

IOS 4.3 is beschikbaar via iTunes. De update kent een aantal nieuwe features. Echter, van te voren worden de kleine aanpassingen meestal niet gemeld door Apple. Minuscule veranderingen komen altijd wat later aan het licht. Zo blijkt dat Apple bij IOS 4.3 de SMS-tonen een stuk heeft ingekort.

Misschien was het je al opgevallen, misschien wist je het nog niet. Met IOS 4.3 heeft Apple gekozen voor kortere en (in sommige gevallen) snellere SMS-tonen.

De meningen zijn erg verdeeld over de kleine aanpassingen op het gebied van het SMS-geluid. Veel mensen vinden de kortere berichtjes prima terwijl anderen menen dat bepaalde tonen bijna volledig zijn vergaan.

In de onderstaande video kun je de verschillen tussen bepaalde tonen in IOS 4.2 en IOS 4.3 goed zien en horen. De aanpassingen op het gebied van de SMS-tonen zijn alleen doorgevoerd voor de iPhone 4.

[youtube]3CoJy4J9bGw[/youtube]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000