Flash video afspelen: FLVPlayer4Free

Websites als YouTube staan vol met flashfilmpjes. Deze filmpjes zijn via andere websites of met speciale software eenvoudig te downloaden naar uw eigen computer. Helaas kan Windows Media Player niets met deze flv-bestanden, maar voor FLVPlayer4Free vormen ze geen probleem. Behalve flashfilmpjes speelt FLVPlayer4Free ook meer gangbare videoformaten af, zoals divx en xvid.

FLVPlayer4Free zou ook flashbestanden vanaf internet kunnen afspelen, maar bij ons werkt deze functie niet. Het programma ondersteunt afspeellijsten en deze zijn ook op te slaan. Het uiterlijk is dankzij skins zelf te bepalen, al wijken die skins behoorlijk af van het Windows-uiterlijk. Slordig is dat de Nederlandse vertaling niet overal is doorgevoerd en dat de tekst soms niet in de knoppen past.

www.flvplayer4free.com
taal: EN, freeware, 2,09 MB
Windows Vista/XP

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000