De Nederlandse videostreamingdienst WappZapp stopt

© CIDimport

De Nederlandse videostreamingdienst WappZapp stopt

Foto & video

Geplaatst: 23 december 2014 - 12:39

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:44

Redactie

De videostreamingdienst WappZapp stopt. Reden hiervoor zijn de vele concurrenten op het gebied van videostreaming, zo maakt WappZapp bekend.

Dit bevestigt oprichter Colin Ellis tegenover Adformatie. WappZapp begon in 2012 met het aanbieden van gratis online video’s, maar begon begin dit jaar met het aanbieden van een abonnement. Voor 8 euro per maand konden gebruikers onbeperkt films en series kijken. Volgens Ellis was er geen ‘voet tussen de deur te krijgen’ met concurrenten Netflix en Videoland en is dat de reden waarom WappZapp ermee stopt.

Ter aankondinging van dit afscheid maakte WappZapp een video. Deze video zal net als de abonnementen nog lopen tot 20 januari. Op die datum stopt het definitief.

Bekijk hier de afscheidsvideo van WappZapp:

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000