Canon PowerShot PX: Foto's geschoten door AI

© CIDimport

Canon PowerShot PX: Foto's geschoten door AI

Foto & video

Geplaatst: 9 december 2021 - 12:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 14:47

Redactie

Vind je het ook zonde dat je zelf zelden op foto's van samenkomsten staat, omdat je vaak de persoon achter de camera bent? Dan is de PowerShot PX van Canon wellicht iets voor je.

Zet deze fotocamera in het midden van de kamer en hij legt volledig zelfstandig de mooiste momenten vast. Kunstmatige intelligentie maakt dat mogelijk door de omgeving te analyseren op gezichten en gelaatsuitdrukkingen. Met die informatie kadert - en schiet - de camera zelf het perfecte plaatje.

Prijs

Klinkt wel wat griezelig, zo'n alziend oog. Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als de ouderwetse zelfontspanner. In onderstaande video zie je hoe de camera tewerk gaat. Duur is 'ie wel: 479,00 euro.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000