Beroemdheden eren Steve Jobs tijdens Webby Awards (video)

© PXimport

Beroemdheden eren Steve Jobs tijdens Webby Awards (video)

Foto & video

Geplaatst: 22 mei 2012 - 15:50

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Wouter Hoeffnagel

De Webby Awards zijn gisteren uitgereikt. In een video die tijdens de uitreiking werd uitgezonden stonden beroemdheden uitgebreid stil bij Apple-oprichter Steve Jobs, die vorig jaar overleed.

Allerlei beroemdheden kwamen aan het woord, zoals president Barack Obama van de Verenigde Staten, voormalig president Bill Clinton, filmregisseur George Lucas en komieken Stephen Colbert en Jon Stewart. Andere beroemdheden die Jobs tijdens de Webby Awards preesden waren U2-zanger Bono, de astronaut Buzz Aldrin en zakenman en ontwerper van het internet Vinton Gray Cerf.

Amazing

In de video stelt Obama slechts één woord nodig te hebben om Jobs te beschrijven: 'amazing'. Ook bedankte de president Jobs voor zijn afwijkende denkwijze. U2-zanger Bono bedankte Jobs voor zijn liefdadigheidswerk. Naast de video gaf Richard Dreyfuss, de man die de 'Think Different'-reclames van Apple insprak, een toespraak in de zaal.

[youtube]gonf3W_8VIU[/youtube]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000