Popcorn Time-alternatief Popcorn In Your Browser duikt op

Er is vandaag een nieuwe illegale streamingdienst online gekomen, met de naam Popcorn In Your Browser. Deze laat je torrents streamen in je webbrowser, zoals de naam al doet vermoeden. De vraag is nu echter hoelang de dienst online blijft.

Simpeler kan het niet. Op de website van Popcorn In Your Browser zie je een lijstje films. Klik op een titel om er eentje af te spelen. Klaar is kees!

De site heeft ook een zoekbalk, waar je zelf een filmtitel in kan voeren. Verder mist Popcorn In Your Browser de mogelijkheid om ondertitels te selecteren. Tevens laat het je niet kiezen uit verschillende versies. In Popcorn Time is het nog wel eens handig om bijvoorbeeld voor een 720p-versie te gaan in plaats van 1080p, zodat de film sneller laadt.

Illegaal

Popcorn In Your Browser is zeer waarschijnlijk geen lang leven beschoren. Houd er tevens rekening mee dat het streamen van deze films illegaal is. Als je wil kijken, doe je dat het beste vanachter een VPN.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000