Netflix komt naar Horizon-settopbox van Ziggo

Goed nieuws voor klanten van Ziggo met een Netflix-abonnement. De Horizon-settopbox krijgt een eigen Netflix-app, hopelijk nog voor het einde van het jaar.

De Horizon-mediabox wordt standaard meegeleverd met bepaalde alles-in-1-abonnementen van de provider. Deze biedt onder andere toegang tot interactieve televisie en Ziggo's eigen on-demand-dienst, MyPrime.

Om van Netflix gebruik te maken, moet wel een apart Netflix-abonnement worden afgesloten. De kosten komen bovenop de standaard abonnementskosten van Ziggo, maar wie al een Netflix-account heeft is dat wel gewend.

4K-box

De app moet nog voor het einde van het jaar beschikbaar zijn voor Ziggo-klanten. Volgend jaar komt er overigens een nieuwe versie van de Horizon-box uit, die ook 4K aan moet kunnen. 

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000