Samsung komt met nieuwe Gear S2 in roze-goud en platina

Samsung komt met een nieuwe uitvoering van de Gear S2, de nieuwe ronde smartwatch die sinds vorig jaar in Nederland te krijgen is. Het apparaat is vanaf februari verkrijgbaar en krijgt een flink aantla nieuwe apps.

De slimme horloges van Samsung krijgen een roze-goude en platina uitvoering, met een leren polsband. Naast het nieuwe uiterlijk kan de nieuwe Gear S2 ook iets meer dan zijn voorganger, want hij zal NFC-techologie gaan ondersteunen.
 

NFC

Met NFC kunnen gebruikers via Samsung Pay draadloos betalen, zoals dit ook al met sommige bankpassen in Nederland kan. Helaas wordt deze betaalmethode van Samsung nog niet ondersteund buiten de Verenigde Staten, dus is deze nieuwe variant voor ons vooral om naar te kijken. Samsung heeft echter gezegd de betaaltechnologie in de toekomst ook naar Nederland te brengen, dus moeten we nog maar heel even wachten voor we met ons horloge tegen de kassa kunnen staan schuren...

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000