Review: Huawei Watch GT 3

Review: Huawei Watch GT 3

Sport elektronica

Geplaatst: 26 maart 2022 - 11:40

Aangepast: 19 september 2022 - 13:34

Huawei maakt stijlvolle smartwatches die lang meegaan op een acculading en veel gezondheidsfuncties bieden. De nieuwe Watch GT 3 is weer zo’n model, te koop vanaf 230 euro met een 42mm-horlogekast. Een versie met een 46mm-kast start bij 270 euro en gaat wat langer mee op een accubeurt.

Review: Huawei Watch GT 3

Het horloge ziet er met zijn ronde ontwerp uit als een traditioneel horloge, houdt het zeker tien dagen vol voor je de magnetische oplader moet pakken en heeft veel sensoren aan boord om je sportactiviteiten te meten.

Aandachtspunt is de software. De Watch GT 3 draait – net als de oudere Watch 3 – op Huaweis HarmonyOS, en dit besturingssysteem ondersteunt maar weinig externe apps. De ingebouwde Celia-spraakassistent is bovendien alleen te gebruiken met een Huawei-smartphone. En frustrerend: antwoorden op WhatsAppjes, e-mails en andere meldingen is niet mogelijk vanaf de pols; met smartwatches van merken als Apple, Samsung en Fossil kan dit wél.

Conclusie

Stijlvol slim horloge is voor een select publiek.

Adviesprijs: vanaf € 230,-

Voor meer informatie: https://kwikr.nl/gt3

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000