Review: Amazfit GTR 3

Sport elektronica

Geplaatst: 8 mei 2022 - 03:32

Aangepast: 19 september 2022 - 13:33

Zoek je een smartwatch die je niet elke dag hoeft op te laden? Dan hoef je sowieso niet te kijken naar Samsung en Apple. Maar waar Huawei horloges met een batterijduur van zeven dagen aanbiedt, doet Amazfit – verbonden aan Xiaomi – het nóg beter.

Review: Amazfit GTR 3

De nieuwe GTR 3 gaat twee weken mee op een accubeurt. Dat komt met name omdat de software niet de slimste is. Deze smartwatch draag je vooral om je gezondheid te monitoren, meldingen van je smartphone te checken en natuurlijk de tijd te zien. Het ronde oledscherm van 1,39 inch ziet er mooi uit maar krast relatief snel. De behuizing voelt wat goedkoop aan, ook door het eenvoudige rubberen bandje. Gelukkig kun je het bandje zo vervangen.

Het slimme horloge werkt zowel met Android-smartphones als iPhones, en dat is niet vanzelfsprekend bij smartwatches. De Amazfit GTR 3 werkt samen met een app die prima bevalt, maar qua functies niet opvalt.

Conclusie

Betaalbare smartwatch onderscheidt zich met zijn accuduur.

Adviesprijs: € 159,-

Voor meer informatie: www.amazfit.com

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000