Ultieme gadgets voor werk én fun!

Ultieme gadgets voor werk én fun!

Over ons

Geplaatst: 13 mei 2020 - 07:17

Aangepast: 16 november 2022 - 09:42

Partnerredactie

Voor liefhebbers van gadgets is mei altijd een feestmaand. Het vakantiegeld wordt gestort, terwijl fabrikanten juist in deze periode traditiegetrouw mooie producten presenteren. Nu we in deze tijd ons vakantiegeld vermoedelijk niet aan een verre reis kunnen besteden, kun je het vrijgekomen budget wellicht reserveren voor een hoogwaardige tablet, laptop of hoofdtelefoon. Microsoft lanceert in dat kader vier gloednieuwe gadgets, die je ook nog eens voor professionele doeleinden kunt gebruiken. Snelle beslissers ontvangen extra voordeel!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Microsoft.

De hardwareproducten van Microsoft staan garant voor een hoge kwaliteit. Zo is de behuizing altijd stijlvol afgewerkt zonder dat de fabrikant concessies doet aan de prestaties. Niet voor niets vinden de luxe gadgets uit de Surface-lijn gretig aftrek bij thuisgebruikers, werknemers en studenten. Microsoft introduceert deze en komende maand vier hoogwaardige hardwareproducten die meer dan de moeite waard zijn, namelijk de Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Earbuds en Surface Headphones 2.


Surface Go 2: Groter en scherper beeld

Waarom de Surface Go 2 uitsluitend als tablet gebruiken, terwijl deze alleskunner net zo makkelijk de functie van laptop vervult? Microsoft ontwikkelde onder de productnaam Surface Go Type Cover een hoes met een geïntegreerd qwerty-toetsenbord. Sluit die op de behuizing aan en tik moeiteloos lange lappen tekst.

Toch is de Surface Go 2 in de basis een tablet. Je neemt dit apparaat vanwege z’n bescheiden afmetingen dan ook moeiteloos overal mee naartoe. Ondanks het compacte formaat is het scherm evengoed nog 10,5 inch groot. En dankzij de accuduur van zo’n tien uur kun je ook op een locatie zonder wifi probleemloos een spannende serie bekijken of je foto’s bewerken. Vergeleken met de eerste Surface Go-tablets heeft de tweede generatie meer rekenkracht en scherper beeld. Studenten en docenten krijgen tien procent korting op de aanschafprijs.

Prijs: Vanaf € 459,- (zonder korting)

Surface Book 3: Nóg betere prestaties

De eerste Surface Books stonden al bekend om hun uitzonderlijke prestaties, maar de derde generatie doet daar nog een schepje bovenop. Zo bevat dit kwaliteitsproduct een rappere ssd van maximaal 1 TB en heeft het topmodel maar liefst 32 GB werkgeheugen aan boord. In combinatie met een Intel i5- of i7-processor van de tiende generatie is deze mobiele krachtpatser geschikt voor de meest veeleisende taken. Denk aan het monteren van films en spelen van de nieuwste games. Voor het uitvoeren van grafische hoogstandjes bevatten de meeste nieuwe modellen een hoogwaardige videokaart van Nvidia.

De Surface Book 3 onderscheidt zich van standaard laptops door zijn multifunctionele karakter. Klap het scherm volledig om en gebruik de machine als tekentablet. Zit het toetsenbord hierbij in de weg, dan kun je het scherm ook afkoppelen. Op die manier heb je een tablet van maar liefst 13,5 of 15 inch in handen. De batterij is goed voor een accutijd van maximaal 17,5 uur, dus ook voor werkzaamheden onderweg is dit apparaat uitermate geschikt.

De Surface Book 3 is vanaf 5 juni verkrijgbaar. Reserveer hem nu alvast in de Microsoft Store en ontvang de Surface Pen cadeau! Studenten en docenten krijgen tien procent korting op de aanschafprijs.

Prijs: Vanaf € 1.799,- (zonder korting)

Surface Earbuds: Multifunctionele draadloze in-ears

De Surface Earbuds is een verrassende nieuwkomer binnen de Surface-lijn. Deze draadloze oordopjes met geïntegreerde headset-functie zijn exclusief in de Microsoft Store verkrijgbaar. Je hebt geen last van hinderlijke kabels, terwijl de batterij het moeiteloos de hele dag volhoudt. Tijdens het luisteren naar muziek blijf je continu bereikbaar, want met een dubbele aanraking op de buitenkant neem je gewoon een inkomende oproep aan. Via veegbewegingen wijzig je verder het volume of sla je een nummer over.


De oordopjes werken ook nog eens naadloos met Office 365 samen. Zo laat je bijvoorbeeld een document dicteren of blader je via veegbewegingen door een PowerPoint-presentatie. Deze luxe in-ears houden rekening met ieder oortype. De behuizing bevat hiervoor vier bevestigingspunten, zodat het oordopje ook bij bewegingen prima op zijn plek blijft zitten. Microsoft levert verder drie maten verwisselbare oortips mee.

Prijs: € 219,99

Surface Headphones 2: Audiofiele hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

De Surface Headphones 2 is een product voor de echte audiofanaten. Deze over-ear-hoofdtelefoon omsluit je oren volledig, waarbij twee forse audiodrivers van 40 millimeter verantwoordelijk zijn voor spatzuiver geluid. Tijdens luistersessies kun je ook nog eens dertien niveaus actieve ruisonderdrukking instellen. Een meetmicrofoon legt omgevingsgeluid vast, waarna een chip een tegengeluid genereert. Het resultaat van deze techniek is dat je amper omgevingsgeluid hoort, waardoor je volledig kunt opgaan in de muziek. Voor de bediening gebruik je het aanraakoppervlak en de draaiknoppen aan de buitenzijde van de oorschelpen. Fijn is dat je deze draadloze hoofdtelefoon pas na twintig uur luisteren hoeft op te laden. Ontvang je een oproep, dan neem je die via de ingebouwde headset aan. De Surface Headphones 2 is er in een lichtgrijze en matzwarte uitvoering.

De Surface Headphones 2 is vanaf 5 juni exclusief in de Microsoft Store verkrijgbaar. Reserveer hem nu alvast!

Prijs: € 279,99

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000